Revisie, reparatie & onderhoud

Pompen, compressoren, elektromotoren, mechanische as-afdichtingen (mechanical seals), tandwielkasten, blowers en vacuümpompen zijn een greep uit roterende machines en onderdelen welke Sulteq als merkonafhankelijk bedrijf voor u kan reviseren, repareren of onderhouden.

De samenwerking met onze leveranciers garandeert dat onze mensen altijd de beschikking hebben over de juiste en originele reservedelen en op de hoogte zijn van de laatste technische ontwikkelingen. Zo kunnen wij u snel en professioneel ondersteunen.

Bij elke revisiebeurt mag u van ons verwachten dat er een demontage- en inspectierapport wordt overhandigd inclusief fotorapportage. Een revisie project kan zowel op klantlocatie als in onze volledig uitgeruste werkplaats in Hengelo plaatsvinden. Uit- en inbouwen van uw equipment kunnen wij in eigen beheer voor u verzorgen met behulp van onze compleet ingerichte service bussen en toebehoren. Ook beschikken wij over een vrachtwagen met kraan, waarmee wij op locatie uw gereviseerde of nieuwe pomp kunnen weghalen en/of (terug)plaatsen.

leiwiel LH8 VDA pompen

Leiwiel LH8

splitcase gedeeld

Splitcase pomp, horizontaal gedeeld